VOOR WIE?

Ik werk bijna altijd met mensen die al goed zijn ingevoerd in de problematiek van hun eigen sport- of wandelblessure.

Als je bij mij komt, ben je over het algemeen al bij meerdere deskundigen geweest. Je hebt één of meer fysiotherapeuten geraadpleegd. Je bent naar een podoloog of podotherapeut geweest. Mogelijk heb je een specialist gezien in het ziekenhuis. En de behandelingen hebben geen of te weinig soelaas geboden.


Een behandeling bij De Lopende Zaak begint ermee dat ik heel goed naar je luister. Daarbij ga ik op zoek naar wat collega-behandelaars mogelijk gemist hebben. Ik leg nieuwe verbanden en zoek naar aangrijpingspunten waarop wij kunnen voortborduren. Zodat we hopelijk toch een echte oplossing vinden voor jouw pijn bij het sporten, hardlopen of wandelen.

De combinatie die ik bied van video-analyse, oefentherapie, de ketenbenadering én mijn specialisatie in de voet maakt dat dat voor veel van mijn cliënten lukt. Mijn motto, 'pijnvrij sporten' is geen keiharde garantie, maar wel iets wat ik veel cliënten help te realiseren.

Ik weet ook hoe belangrijk het is. Prestatiegericht sporten en gezond leven is iets waar je je goed bij voelt en waar je veel voldoening uit haalt. Misschien kan je nog maar vijf kilometer hardlopen, waar je vroeger marathons liep. Misschien lukt hardlopen zelfs helemaal niet meer. Misschien was je lange-afstandwandelaar en is het nu na een uur bekeken. Je wordt, kortom, beperkt in iets dat je lust en je leven was.

Mensen die bij mij komen willen zich er niet bij neerleggen dat ze iets niet meer zouden kunnen. Ze willen er eerst alles aan gedaan hebben.

Dat gaan we doen. Samen gaan we op zoek naar een oplossing, en meestal lukt het om die te vinden.

 
Hardloopster2_gekocht_edited.jpg