top of page

VOETENTRAINING

LogoVt_verloop.png

Het idee was even eenvoudig als nieuw. In de gezondheidszorg in het algemeen, maar bij de fysiotherapeut in het bijzonder, is het heel gewoon om oefeningen te doen voor allerlei klachten. Alleen de voet vormt een uitzondering. Met haar latere compagnon Cocky Hoogeveen kwam Yvonne in 2016 tot het inzicht dat in de fysiotherapie de voet een onderbelicht onderwerp is. Hij wordt over het hoofd wordt gezien als lichaamsdeel dat getraind kan worden voor herstel.


En dat terwijl honderdduizenden mensen lijden aan pijnlijke voeten. Het gaat om aandoeningen die erg pijnlijk kunnen zijn en die bij het lopen –toch een elementaire bezigheid in een mensenleven– een steeds grotere last worden.

Het is onze overtuiging dat het wél mogelijk is om klachten te laten verminderen of zelfs te doen verdwijnen door te trainen. Daarom hebben we in 2017 onze eerste online training online gebracht, die gericht is op de hallux valgus oftewel de scheve grote teen.


Yvonne stopt zomer 2023 bij De Lopende Zaak, omdat ze tegenwoordig samen met haar compagnons Cocky Hoogeveen en Pine Berg eigenaar van het succesvolle bedrijf Voetentraining is. Vele duizenden mensen hebben een van onze trainingen doorlopen en kunnen weer zonder of met duidelijk minder pijn lopen.

YvonneCocky_verkleind2.jpg
SiteVt_3.jpg

We hebben specifieke trajecten ontwikkeld voor zeven aandoeningen:


Hallux valgus

Mortons neuroom

Metatarsalgie

Klauw- en hamertenen

Hielspoor

Tailor's bunion

Hallux limitus/rigidus


Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar onze website Voetentraining.nl. Voor elke aandoening vind je daar vier gratis oefeningen om je op weg te helpen met je herstel. Doe het vandaag nog!

Voetentraining: Diensten
bottom of page