top of page
Yvonne2.jpg

YVONNE BONTEKONING EN ROBERT GERRITSEN

Over Yvonne en Robert: Afbeelding

Yvonne Bontekoning (1968) begon in 2005 haar praktijk De Lopende Zaak. Zij is een pionier in het vakgebied van de bewegingsanalyse voor hardlopers, wandelaars en en andere sporters. Yvonne is sportpodoloog, voetkundige, bewegingsanalist, en gediplomeerd hardloop-, langlauf- en Nordic Walkingtrainer. Daarnaast was zij een aantal jaren docent voor de Atletiekunie, KNGF-Scholing en de Academie voor Podologie. Samen met twee compagnons leidt zij het Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging, ook bekend als Voetentraining.nl.
 
Yvonne geniet van het buiten bewegen en wil graag haar enthousiasme voor hardlopen, triathlon en langlaufen overbrengen op anderen. Maar eigenlijk vindt ze alle sporten wel leuk en heeft ze heel veel sporten zelf beoefend: Ultimate Frisbee (nationaal team), handbal, korfbal, basketbal, volleybal, kogelstoten en discus werpen, veldlopen, judo, hockey, jazz ballet, turnen, squash en tennis.

Robert Gerritsen neemt vanaf 1-1-2023 het stokje van Yvonne over. Robert is manueel therapeut, heeft jarenlang het waterpolo team van Gouda behandeld, werkt net als Yvonne vanuit de hele keten en weet veel van voeten. Omdat we in dezelfde gang zitten, werken we al jaren samen en hebben we vele sporters gezamenlijk onderzocht en behandeld. Je krijgt in eerste instantie met Robert te maken, maar tot zomer 2023 ben ik op de achtergrond aanwezig om kennis over te dragen.

Robert is een waterpoler, houdt van snowboarden en vindt bewust, actief en gezond leven erg belangrijk.

Over Yvonne en Robert: Tekst
bottom of page