Links

Zwemanalyse

De Lopende Zaak werkt samen met zwemanalyse.nl. Wil je je zwemtechniek verbeteren? Laat dan door zwemanalyse.nl een (onderwater)videoanalyse maken of doe een cursus zwemtechniek. Yvonne heeft zelf in 2012 een videoanalyse laten doen en in 2013 een cursus borstcrawl gedaan. Haar techniek is nu veel beter en ze zwemt nu sneller en gemakkelijker. Geinteresseerd? Kijk op zwemanalyse.nl

 

Sportmassage

Gouda: Comovado
De naam Comovado karakteriseert onze doelstelling: in beweging komen met behulp van coaching, sportmassage, training en/of vitaliteitmanagement.

 

Waddinxveen: Sportmassasage Jan Tol
Sportmasseur te Waddinxveen voor sporters en voor behandeling van klachten als gevolg van uw werk, gewoon omdat u wat ouder begint te worden of omdat u lichamelijk beperkt bent.

 

Trainingsbegeleiding

Tri-athlete Sione Jongstra wordt gesponsord door De Lopende Zaak en Newton. Sione is de drijvende kracht achter de Vrouwentriathlons, welke ook door De Lopende Zaak worden gesponsord, en heeft een eigen bedrijfjes waarin ze sporters begeleidt, SioSport. Klanten van SioSport met een SioSportkaart krijgen bij De Lopende Zaak korting. Voor meer informatie zie SioSport.

 

Outdoorkleding: trainen in de regen

Trainingen en lessen van De Lopende Zaak gaan altijd door. Dus ook bij regen. Bij regenachtig weer draag ik outdoorkleding van Bergans. Ik heb een hekel aan nat en koud worden. Met mijn Bergans broek en jack, zweet ik niet en houd ik de regen buiten. Zo blijf ik droog en warm en trotseer stoer elke bui.

 

Sportonderkleding voor vrouwen: Tiensport

De enige sportzaak voor vrouwen in het centrum van Gouda, gespecialiseerd in sportbh’s en sportondergoed. Ook verkoopt TienSport hardloop- en wielerkleding en kun je er terecht voor prothese bh’s van Stay in Place. Daarnaast is er een webwinkel: www.tiensport.nl.